Ελληνικά
Русский
 
 
ΠΡΟΦΙΛΘΕΡΑΠΕΙΑΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ, ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


(A)Το κέντρο μας διαθέτει μοναδικό ερευνητικό εξοπλισμό, που παγκοσμίως δεν υπάρχει ανάλογος, και οποίος επιτρέπει μέσα σε ελάχιστο χρόνο και σε άνετες συνθήκες να λάβετε ολοκληρωμένες πληροφορίες για την υγεία σας σε επίπεδο οργάνων, συστημάτων, κυττάρων και χρωμοσωμάτων, ισότιμες με τις εξετάσεις σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και με μια σειρά αποτελεσμάτων .
Τα αποτελέσματα της διάγνωσης μας είναι:

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ

1. Πλήρης διάγνωση της υγείας και μια σειρά ακριβών διαγνώσεων ανά όργανο και σύστημα:
 • σκελετός/μυϊκό
 • αναπνευστικό,
 • καρδιά/κυκλοφοριακό,
 • πεπτικό,
 • ενδοκρινολογικό,
 • εγκέφαλος/ νευρικό,
 • νεφρά/ουροποιητικό συστήματα,
 • κύτταρα/μεταβολισμός,
 • DNA,
 • χρωμοσώματα,
 • ανδρικά και γυναικεία όργανα.
2. Ακριβής καθορισμός της αιτίας της ασθένειας σας.
3. Εντοπισμός παθολογίας σε πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης της ασθένειας.
4. Ορμονικό φόντο του οργανισμού σας.
5. Βιοχημική ανάλυση.
6. Σειρά αλλεργιογόνων, που είναι επικίνδυνα ακριβώς για εσάς.
7. Ατομικό πλάνο θεραπείας, σχεδιασμένο σε υπολογιστή, που δίνει το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.
8.
Πραγματοποιείται στιγμιαία διόρθωση παθολογικής κατάστασης με την βοήθεια βιοχημικής επίδρασης πάνω στους ιστούς και στα όργανα (δείτε «Θεραπεία»).
9. Στην οθόνη του υπολογιστή θα δείτε τα εσωτερικά σας όργανα, η απεικόνιση των οποίων θα εγγραφεί σε CD και θα σας παραδοθεί.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ - είναι η μη γραμμική ανάλυση(NLS)- τελευταίο επίτευγμα των διαστημικών και υψηλών τεχνολογιών στην ιατρική.
Η μέθοδος NLS βασίζεται στην εξερεύνηση των μαγνητικών, βιοηλεκτρικών πεδίων του οργανισμού(πατέντα ΗΠΑ US 6549805 B1 15/04/2003.)

Το κάθε κύτταρο, ο κάθε ιστός, το κάθε όργανο του ανθρώπου έχουν ακριβή βιοηλεκτρικά χαρακτηριστικά, που γρήγορα και βαθιά αλλοιώνονται κατά την ασθένεια.
Η διαγνωστική μέθοδος NLS ρυθμίζεται στην συχνότητα των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων του κάθε οργάνου και συγκρίνει τα δεδομένα με μια σειρά πρωτότυπων, που βρίσκονται στην βάση δεδομένων του υπολογιστή.

Λαμβάνετε τόσο ολοκληρωμένες πληροφορίες για την υγεία σας και τις ασθένειες που αρχίζουν να εμφανίζονται, όσο δεν μπορεί να δώσει καμία άλλη διαγνωστική μέθοδος.


ΘΕΡΑΠΕΙΑ
: Η σειρά θεραπειών “Metapathia” με την βοήθεια βιοηχιτικής θεραπείας, που στοχεύει στα κύτταρα του ιστού και στα όργανα, επιτρέπει την αλλαγή της κατάστασης τους μέχρι το επίπεδο των ιδανικά υγειών. Ο βαθμός βελτίωσης φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ
- σε περιπτώσεις διαταραχών στην ισορροπία του οργανισμού, σε αυτόν συσσωρεύονται “αρνητικές” ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, που επιφέρουν την ασθένεια. Η μοναδική, εντελώς νέα μέθοδος θεραπείας και πρόληψης χωρίς φάρμακα είναι η μέθοδος της βιοηχιτικής θεραπείας (ήδη χρησιμοποιείται ευρέως στις Η.Π.Α., στην Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία). Η θεραπευτική αυτή μέθοδος χρησιμοποιεί τις ίδιες τις ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του ασθενή, διαχωρίζοντας τες σε φυσιολογικές (υγιής) και σε παθολογικές (ασθενείς), και έπειτα καταπιέζει τα παθολογικά πεδία και επαναφέρει και ενδυναμώνει τα φυσιολογικά πεδία.

Η θεραπευτική δράση επιτυγχάνεται μέσω διέγερσης των αμυντικών συστημάτων του οργανισμού, της αποτοξίνωσης, της εξουδετέρωσης της μόλυνσης, της ανάπλασης των ιστών, της διέγερσης των ενδυναμωτικών μηχανισμών του οργανισμού.|

Η συσκευή δεν παράγει κανένα είδος ακτινοβολίας, μαγνητικών πεδίων υψηλής έντασης ή οποιουσδήποτε άλλους παράγοντες που μπορούν
να προκαλέσουν βλάβη στον ανθρώπινο οργανισμό. Η χρήση της συσκευής είναι πλήρως ακίνδυνη, ακόμα και στις έγκυες γυναίκες και τα βρέφη.

1

Увеличить 2 Увеличить

3

Увеличить

4

Увеличить

5

Увеличить 6 Увеличить

7

Увеличить

8

Увеличить
 

(Β) DDFAO- ένα πρωτοποριακό τεστ. Η Λειτουργική Ανίχνευση και Διάγνωση γίνεται μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή. Ο Η/Υ «σκανάρει» 22 περιοχές του σώματος. Το σύστημα DDFAO  έχει καταλάβει μία από τις πρώτες θέσεις μεταξύ των επαναστατικών επιτευγμάτων της Διαγνωστικής.

(Γ)  1. Βελονισμός για όλες τις ασθένειες.
       2. Ηλεκτροβελονισμός για όλες τις ασθένειες.
       3. LAZER βελονισμός για όλες τις ασθένειες.
       4. Βελονισμός ΜΟΧΑ, με ιαπωνικά βότανα.
       5. Ρεφλεξολογία

       6. Κυτταροθεραπεία, βιταμινοθεραπεία του προσώπου (ανανέωση)

 

   Copyright Medspecialist.gr    All right reserved Design & programming by www.wstudιo.gr